Skip to content

Een mooie publicatie in het magazine van de Sociaal-Economische Raad

Een mooie publicatie over Netwerkpro in het SER magazine van de Sociaal-Economische Raad! “Als je die vrouwen dan ziet staan voor zo’n publiek, en je denkt terug aan hoe schuchter ze binnenkwamen, dan zie je hoe groot de impact is.”

Hoe vind je mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? De Sociaal-Economische Raad werkt aan een actie-agenda om initiatieven voor leven lang ontwikkelen aan te moedigen en te helpen. Deze actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen bestaat behalve uit advisering door de SER, ook uit kennisuitwisseling en het verzamelen van goede voorbeelden zoals dat van Netwerkpro.

Lees hier meer!

Een kleine preview van het artikel:

Met mentoren, trainingen en stevig netwerk van bedrijven helpt Netwerkpro werkzoekende vrouwen in de Randstad een persoonlijk netwerk, en daarmee een autonome toekomst op te bouwen. Arine Huijboom: “De impact op hun professionele, maar ook persoonlijke leven is enorm.”

Zij geniet ervan te zien hoe de deelnemers gedurende het trainingsprogramma ook persoonlijk groei doormaken. “We sluiten altijd af met een groot event, waar de vrouwen een pitch houden. Drie dingen zijn daarbij belangrijk, hebben ze geleerd: connecties, kansen en zichtbaarheid. Hoe is de doorvertelkracht van je verhaal? Hoe onthouden mensen jou? En als je die vrouwen dan ziet staan voor zo’n publiek, en je denkt terug aan hoe schuchter ze binnenkwamen, dan zie je hoe groot de impact is.”

Met dank aan de Sociaal-Economische Raad voor deze mooie publicatie over Netwerkpro! Samen bouwen we aan een positieve leercultuur, zodat mensen zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Back To Top