Skip to content

OVER ONS

Netwerkpro biedt als sociale organisatie training, mentorschap en zichtbaarheid aan vrouwen via brede, lokale netwerken. Onze programma’s richten zich op het verbeteren van de professionele positie van vrouwen, zodat zij zelfstandig en zelfverzekerd hun talenten kunnen ontplooien op de arbeidsmarkt.

talent voor zorg
0

Deelnemers

0

Mentoren

0

Bedrijven

0

Gemeentes

TEAM

Ons team bestaat uit een mooie mix van diverse vrouwen en talenten.
Daarnaast zijn wij trots op onze 20 trainers en onze 240 vrijwillige mentoren
die onze programma’s tot een echt succes maken.

Arine-IMGL5838

ARINE HUIJBOOM

Founder & director

Verbinden is mijn passie, creëren voedt mijn geest! Als oprichtster van Netwerkpro (2015) heb ik een innovatieve en stevige organisatie neergezet die nationaal en internationaal bijdraagt aan het verbeteren van de financiële positie van vrouwen.

Button-linkedin
Hester_DSC3445

HESTER WOLRICH

Programmamanager

Bij Netwerkpro komen alle elementen die mij inspireren samen: empowerment, connecties in de stad en leren van elkaars ervaring en verhalen.

Button-linkedin
IMG_4922

LAISE AYRES

Programmamanager

Mijn hart ligt bij duurzaamheid, circulaire economie en maatschappelijke betrokkenheid. In mijn projecten wil ik zo dicht mogelijk bij de buurt en mensen betrokken zijn om zo de impact te vergroten. Ik zie het als een grote uitdaging het leven en de maatschappij duurzamer te maken en bij Netwerkpro voel ik me helemaal op mijn plek.

Button-linkedin
IArletteMG_0301

ARLETTE OLAERTS

Communicatie

Creativiteit is de leidraad in mijn leven, als fotograaf, community manager en kunstenaar. Dit gecombineerd met de sociale focus van Netwerkpro op vrouwen empowerment, maakt dat ik mij helemaal op mijn plek voel!

Button-linkedin
Aliaa_DSC3187

ALIAA ALNOURIA

Trainer

Het is voor mij een grote uitdaging om de deelnemers te begeleiden, nadat ik zelf heb meegedaan aan de Netwerkpro training. Door mijn achtergrond kan ik me heel goed inleven in de trauma´s en ervaringen van veel nieuwkomers.

 

 

Button-linkedin
Samah_DSC3176

SAMAH NAMMOURAH

Trainer

Door de training bij Netwerkpro ben ik dichter bij zichzelf gekomen. En nu heb ik de kans om andere vrouwen steun te geven, krachtiger te maken en meer informatie te geven.

 

 

Button-linkedin
Back To Top