Ga naar hoofdinhoud

OVER ONS

Netwerkpro biedt als sociale organisatie training, mentorschap en zichtbaarheid aan vrouwen via brede, lokale netwerken. Onze programma’s richten zich op het verbeteren van de professionele positie van vrouwen, zodat zij zelfstandig en zelfverzekerd hun talenten kunnen ontplooien op de arbeidsmarkt.

talent voor zorg
0

Deelnemers

0

Mentoren

0

Bedrijven

0

Gemeentes

TEAM

Ons team bestaat uit een mooie mix van diverse vrouwen en talenten.
Daarnaast zijn wij trots op onze 20 trainers en onze 240 vrijwillige mentoren
die onze programma’s tot een echt succes maken.

Arine LinkedIn

ARINE HUIJBOOM

Founder & director

Verbinden is mijn passie, creëren voedt mijn geest! Als oprichtster van Netwerkpro (2015) heb ik een innovatieve en stevige organisatie neergezet die nationaal en internationaal bijdraagt aan het verbeteren van de financiële positie van vrouwen.

Button-linkedin
HESTER WOLRICH

HESTER WOLRICH

Programmamanager

Bij Netwerkpro komen alle elementen die mij inspireren samen: empowerment, connecties in de stad en leren van elkaars ervaring en verhalen.

Button-linkedin
ADIBA ISSIO

ADIBA ISSIO

Ervaringsdeskundige
en trainer

Als trainer streef ik er altijd naar om duidelijk en openhartig te zijn. Ik haal mijn inspiratie uit de liefde voor mijn werk en de verhalen en ervaringen van de deelnemers.

Button-linkedin
Hanan3

HANAN CHAMALI

Ervaringsdeskundige
en coördinator

Als coördinator ben ik nauw betrokken bij de deelnemers. Ik vind het bijzonder hoe een groep met zulke verschillende talenten zo’n sterke connectie vormt tijdens de trainingen.

Back To Top