Skip to content

OVER ONS

Netwerkpro biedt als sociale organisatie training, mentorschap en zichtbaarheid aan vrouwen via brede, lokale netwerken. Onze programma’s richten zich op het verbeteren van de professionele positie van vrouwen, zodat zij zelfstandig en zelfverzekerd hun talenten kunnen ontplooien op de arbeidsmarkt.

talent voor zorg
0

Deelnemers

0

Mentoren

0

Bedrijven

0

Gemeentes

TEAM

Ons team bestaat uit een mooie mix van diverse vrouwen en talenten.
Daarnaast zijn wij trots op onze 20 trainers en onze 240 vrijwillige mentoren
die onze programma’s tot een echt succes maken.

Arine-IMGL5838
Button-linkedin

ARINE HUIJBOOM

Founder & director

Verbinden is mijn passie, creëren voedt mijn geest! Als oprichtster van Netwerkpro (2015) heb ik een innovatieve en stevige organisatie neergezet die nationaal en internationaal bijdraagt aan het verbeteren van de financiële positie van vrouwen.

Liekje_Linkedin
Button-linkedin

LIEKJE WELTEN

Projectleider en trainer

Met mijn grote liefde voor menselijkheid en vanuit mijn brede achtergrond hou ik ervan mensen en werelden met elkaar te verbinden. Mensen zijn scheppende wezens en ik ben altijd op zoek naar wat jij te brengen hebt.  Echte verbinding met jezelf en met de ander is altijd empowerend. Als vaste trainer, programmamaker en coach bij Netwerkpro voel ik me dan ook als een vis in het water.

IArletteMG_0301
Button-linkedin

ARLETTE OLAERTS

Communicatie

Creativiteit is de leidraad in mijn leven, als fotograaf, community manager en kunstenaar. Dit gecombineerd met de sociale focus van Netwerkpro op vrouwen empowerment, maakt dat ik mij helemaal op mijn plek voel!

Aliaa_DSC3187
Button-linkedin

ALIAA ALNOURIA

Coördinator

Het is voor mij een grote uitdaging om de deelnemers te begeleiden, nadat ik zelf heb meegedaan aan de Netwerkpro training. Door mijn achtergrond kan ik me heel goed inleven in de trauma´s en ervaringen van veel nieuwkomers.

Samah_DSC3176
Button-linkedin

SAMAH NAMMOURAH

Coördinator

Door de training bij Netwerkpro ben ik dichter bij zichzelf gekomen. En nu heb ik de kans om andere vrouwen steun te geven, krachtiger te maken en meer informatie te geven.

PXL_20240216_181014368.PORTRAIT
Button-linkedin

FREDERIEK CHATFIELD

Projectleider

Op allerlei gebieden zet ik me in voor vrouwenrechten, “gender equity” en “female empowerment” en probeer ik migranten te helpen. Helemaal Netwerkpro dus! Ik werk mee aan programmaontwerp en management en subsidie aanvragen.

2017 Groeikracht 3629 vierkant
Button-linkedin

Jacobien Geuze

Projectleider en trainer

Ik werk als (team)coach, opleider, supervisor, trainer en consultant. Ik geloof dat mensen een enorm potentieel tot hun beschikking hebben. Ik ondersteun ze om dat optimaal te gebruiken. Door zelfbewustzijn en de verbinding met jezelf te versterken, en de verbindingen in je samenwerkingsrelaties. Daar komen prachtige ontwikkelingen uit voort!

Back To Top