Skip to content
Ik word mentor

MENTOR

Een mentor begeleidt een deelnemer tijdens het programma en bij haar zoektocht naar werk of opleiding.

Wat ga je doen?

  • Je wijst een getalenteerde vrouw de weg op de Nederlandse arbeidsmarkt
  • Je deelt je kennis, ervaring en netwerk met haar
  • Je helpt haar met het aanbrengen van focus
  • Je zorgt er dus voor dat zij weer in haar kracht komt!

Waarom mentor worden?

  • Je vergroot je vaardigheden in het coachen en begeleiden
  • Je breidt je netwerk uit en leert van anderen
  • Je ontmoet andere mentoren op (online) bijeenkomsten waarmee je ervaringen kunt delen

DEZE MENTOREN GINGEN JOU AL VOOR:

SAMIRA-AMRAUI

SAMIRA AMRAUI

Mentor sinds 2016: “Hun dromen aanboren en daar daadkrachtig en gestructureerd de aansluiting in de arbeidsmarkt bij realiseren – daar help ik mijn mentees bij. Ik ontmoet leuke mentor collega’s. Ja ook voor mij is er een netwerk, een groep(s)gevoel, waardoor ik groei!

RENATE-MANTJES

RENATE MANTJES

Vice President Marketing bij BlackRock Nederland, mentor sinds 2017: “Een mentor en persoonlijke aandacht kunnen net dat belangrijke verschil maken voor de deelnemers. Het is fijn als je er niet alleen voor staat. Een groep van gelijkgestemden, trainingen en mentorbijeenkomsten geven écht focus. Netwerkpro heb ik als zeer professioneel ervaren. Precies de juiste insteek om deelnemers, vol ambitie, het duwtje in de juiste richting te kunnen geven. Met als doel, het vinden van die ene, geweldige en goed passende baan.”

SELLY-WUNDERINK

SELLY WUNDERINK

Mentor bij Netwerkpro sinds 2016: “Mentor zijn, kan ik dat wel? Wat heb ik ze nou te brengen? En what’s in it for me? Heel veel blijkt uit de feedback van mijn mentees. De dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn, zijn eyeopeners voor startende jonge vrouwen. Om terug te horen dat je iemand weer een stap op weg hebt geholpen in haar ontwikkelproces is machtig mooi. En het mes snijdt aan twee kanten; ik leer ook van hen en krijg een bak met energie voor terug.

Back To Top