Skip to content

Sterk naar Werk in Velsen

Afgelopen 14 juli sloten wij met veel enthousiasme en succes dit deel van het programma af met de laatste training. De deelnemers kregen die dag ook hun certificaat en nu zijn ze klaar voor de volgende stap, richting (betaald) werk en/of opleiding!

Het programma zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van Gemeente Velsen. Khalissa Echteld en Maissa Barmou, inkomensconsulenten en klantmanagers van de Gemeente kregen die dag de kans om de getuigenissen en de toekomstplannen van de deelnemers uit de eerste hand te horen.

“Sterk Naar Werk” begeleidt vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt via groepstrainingen in empowerment, netwerken en solliciteren, zodat ze vergrote kansen hebben op de arbeidsmarkt. De deelnemers breiden hun netwerk uit, komen in contact met werkgevers die op zoek zijn naar talent en ze leren solliciteren en zichzelf te presenteren.

Zo was er een presentatie van Vasoula Kroon van Viva Zorggroep, een organisatie die services biedt bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, revalidatie, specialistische en palliatieve zorg. Ze hebben diverse vacatures en bieden ook verschillende werk en studie opties. En dit sluit fantastisch aan bij onze deelnemers, daar velen specifieke interesse hebben om in de zorg te werken.

Wij zijn heel trots op jullie, we blijven in contact en wensen jullie allemaal veel succes met jullie de komende periode!

Back To Top