Skip to content

TCA op Corfu

Onze directeur, Arine Huijboom, heeft deelgenomen aan de ‘Accreditatie op het gebied van Volwasseneneducatie’ (TCA) op Corfu van 13 tot 15 september.

De Erasmus-accreditatie is een waardevol instrument voor organisaties die zich willen bezighouden met grensoverschrijdende uitwisseling en samenwerking. Het doel van de TCA is om deelnemers te leren hoe ze een accreditatie-aanvraag van goede kwaliteit voorbereiden Het dient als bevestiging dat de aanvrager een uitgebreid plan, bekend als het Erasmus-plan, heeft ontwikkeld om hoogwaardige mobiliteitsactiviteiten te implementeren als een integraal onderdeel van hun bredere inspanningen op het gebied van organisatieontwikkeling.

Het is een uitstekende kans om ervaringen uit te wisselen, samen te werken aan mobiliteitsprojecten of een strategisch partnerschap op te zetten. Meer kennis en een uitbreiding van je Europees netwerk!

Arine: “Dankzij de TCA is het concept ‘Accreditatie’ een stuk duidelijker. Ik snap nu voor wie het bedoeld is en wat het je organisatie oplevert. Inhoudelijke discussies hielpen goed bij het maken van keuzes voor een eigen aanvraag.”

Lees meer op : https://www.erasmusplus.nl/actueel/nieuws/meer-kennis-en-een-uitbreiding-van-je-europese-netwerk

Back To Top